پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس - دانلود
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند فرایند تولید سوسیس فرایند و کالباس

پاورپوینت عضلات ناحیه سوسیس شانه پاورپوینت بررسی استادیوم سوسیس آلیانس آرنا مونیخ کالباس پاورپوینت ورزش در میانسالان سالم و بیمار پاورپوینت مدیریت اماکن و و تجهیزات ورزشی پاورپوینت مهندسی تولید ورزش کالباس پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی 2 پاورپوینت کالباس بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری پاورپوینت اصول آموزش فرایند هند بال2 پاورپوینت پاورپوینت مفاهیم خلاقیت پاورپوینت پاورپوینت کارگاه بازار یابی پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت وسنگ سوسیس شكن پاورپوینت پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی کالباس پاورپوینت كارآفريني فرایند پاورپوینت تربيت بدني عمومي پاورپوینت پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و وب و نرم افزار تولید پاورپوینت طرح توجیهی توليدي لباس فرم پاورپوینت تولید خلاقیت پاورپوینت آشنایی با کالباس تکنیک های خلاقیت پاورپوینت شرکت تولید و ماهیان تزئینی پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی فرایند برای نظام سلامت تولید پاورپوینت پروژه و کارآفرینی پاورپوینت تولید کار آفریــنی و پاورپوینت آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق پاورپوینت فن آوری کیک کالباس و کلوچه پاورپوینت نقش فنّاوری و اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين پاورپوینت آزمایشگاه و بیو شیمی پاورپوینت روانشناسی کالباس احساس و ادراک تولید پاورپوینت توانبخشی پاور پوینت نقش بازی در تربیت سوسیس کودکان پاورپوینت طرحی معماری روستای کالباس لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت پاورپوینت پنیر و انواع آن پاورپوینت انواع کالباس خشک کن ها فرایند پاورپوینت توليد شكلات و تافي پاورپوینت مساجد دوره و اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) تولید پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل پاورپوینت نفوذ و و تعامل اجتماعی پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس فرایند آشنایی با معماری اسلامی) کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش پاورپوینت فایل و پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری و اسلامی) پاورپوینت چارچوب پاورپوینت معلمی پاورپوینت میدان تجریش تولید (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری) پاورپوینت فرایند داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت شیرین کننده های فرایند غذایی پاورپوینت نظریه و گشتالت پاورپوینت اهمیت و نقش کالباس جنگل ها سوسیس پاورپوینت راه سازی پاورپوینت و کودک آزاری پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت سوسیس ابنیه) پاورپوینت تخمیر و مخمر کالباس (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت ريزمغذي پاورپوینت ها چه هستند؟ تولید پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان پاورپوینت روغن ها تولید و چربی ها پاورپوینت روغن سبوس کالباس برنج وروش های استخراج آن پاورپوینت روش کالباس هاي نگهداري گوشت پاورپوینت فاکتورهای همانند فرایند سازی و DNA پلیمرازها پاورپوینت رژيم سوسیس درماني پاورپوینت خواص تولید عسل تولید پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی کالباس پاورپوینت گــل سنـــگ کسب درامد از فرایند سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت شیرین کننده های پاورپوینت غذایی پاورپوینت طرح کالباس مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) سوسیس پاورپوینت توانبخشی پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری فرایند روستایی) پاورپوینت پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان و پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction) و پاورپوینت انواع خشک کن ها پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در سوسیس صنایع غذایی) و پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس تولید آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت کاخ ها پاورپوینت (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) کالباس پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه فرایند درس آشنایی با معماری معاصر) فرایند پاورپوینت رادیولوژی پاورپوینت سوسیس نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده پاورپوینت مدیریت اسلامی و و اخلاق مدیریت پاورپوینت فرایند آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت سوسیس داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت فرایند تولید و سوسیس و کالباس پاورپوینت تولید قهوه پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و پاورپوینت سرد كردن پاورپوینت اهمیت و نقش سوسیس جنگل ها پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت و ونامشهود پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي پاورپوینت خاكي پاورپوینت توليد شكلات سوسیس و تافي

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت...

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

دانلود         نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید...

در این پاورپوینت به فرایند تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. فهرست مطالب و اسلایدهاساخت انواع سوسیس در ایرانروش تهیه و ساختسوسیس کوکتلسوسیس کوکتل پنیرکوکتل قارچسوسیس واکیوم شدهسوسیس خونسوسیس تازهسوسیس جگر (کبد)روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس مارتادلاروش ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس خشک 70% ممتازروش ساخت کالباس لیونتروش ساخت لیونر مرغروش عمومی ساخت ژامبونروش ساخت ژامبون های 90 درصدروش ساخت فیله مرغ و فیله گوشتروش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصدروش ساخت ژامبون بکین روش ساخت استیک انگلیسی ...پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.

در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

ساخت انواع سوسیس در ایران

روش تهیه و ساخت

سوسیس کوکتل

سوسیس کوکتل پنیر

کوکتل قارچ

سوسیس واکیوم شده

سوسیس خون

سوسیس تازه

سوسیس جگر (کبد)

روش عمومی ساخت کالباس

روش ساخت کالباس مارتادلا

روش ساخت کالباس خشک

روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز

روش ساخت کالباس لیونت

روش ساخت لیونر مرغ

روش عمومی ساخت ژامبون

روش ساخت ژامبون های 90 درصد

روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت

روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)

روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصد

روش ساخت ژامبون بکین

 روش ساخت استیک انگلیسی


nbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش کالباس مارتادلاروش ساخت عمومی ساخت کالباسروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی


تگ ها :

nbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش کالباس مارتادلاروش ساخت عمومی ساخت کالباسروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی

سایر محصولات