پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی - دانلود
پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی
پاورپوینت تخمیر و مخمر کاربرد انها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

پاورپوینت پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

پاورپوینت عضلات و ناحیه شانه پاورپوینت بررسی استادیوم آلیانس آرنا مونیخ پاورپوینت مخمر ورزش در میانسالان سالم و بیمار پاورپوینت و مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی پاورپوینت مهندسی صنایع ورزش پاورپوینت فیزیولوژی ورزشی و 2 پاورپوینت در بیو مکانیک توصیفی در حرکت یکضرب وزنه برداری پاورپوینت اصول آموزش هند بال2 پاورپوینت تخمیر مفاهیم خلاقیت پاورپوینت کارگاه انها بازار یابی پاورپوینت پروژه احداث كارخانه آسفالت غذایی) وسنگ شكن پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی پاورپوینت كارآفريني پاورپوینت تربيت (کاربرد بدني عمومي پاورپوینت طرح توجيهي مديريت در مسائل طراحي کافي نت ها و صنایع وب و نرم افزار پاورپوینت تخمیر طرح توجیهی توليدي لباس فرم پاورپوینت پاورپوینت خلاقیت پاورپوینت آشنایی با پاورپوینت تکنیک های خلاقیت پاورپوینت شرکت تولید ماهیان تزئینی پاورپوینت کارآفرینی انها دانشگاهی برای نظام سلامت پاورپوینت پروژه پاورپوینت و کارآفرینی پاورپوینت کار آفریــنی پاورپوینت آشنایی مخمر با مفاهیم کارآفرینی و ویژگی کارآفرینان موفق پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه پاورپوینت نقش صنایع فنّاوری اطّلاعات و كارآفريني در توسعه مجمع خيرين پاورپوینت آزمایشگاه بیو در شیمی پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک پاورپوینت انها توانبخشی پاور پوینت نقش انها بازی در تربیت کودکان پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان انها (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت پنیر و انواع آن پاورپوینت انواع مخمر خشک کن ها پاورپوینت توليد شكلات و تافي پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با مخمر معماری اسلامی) پاورپوینت سیستم های (کاربرد مدیریت هوشمند حمل و نقل پاورپوینت نفوذ و در تعامل اجتماعی پاورپوینت کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل و پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت تخمیر طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه در ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت غذایی) چارچوب معلمی پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری) پاورپوینت داروخانه خصوصي تخمیر سينا پاورپوینت شیرین کننده های غذایی پاورپوینت صنایع نظریه گشتالت (کاربرد پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت راه سازی در پاورپوینت کودک آزاری تخمیر پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت تخمیر (کاربرد و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت تاريخچه كنسرو (کاربرد سازي تخمیر پاورپوینت دیوارهای پیش ساخته پاورپوینت (کاربرد کلیات و عملیات تخریب پاورپوینت اولترافيلتراسيون پاورپوینت نور (پروژه درس انسان، طبيعت، معماری) پاورپوینت شهر پترا تخمیر در اردن يكي از عجايب هفتگانه جديد جهان (پروژه آشنایی با معماری جهان) پاورپوینت (کاربرد سازه پل پاورپوینت معماری تخمیر بیونیکی پاورپوینت آموزش اصول و قواعد پاورپوینت طبقه بندی کا لا درسیستم هماهنگ شده پاورپوینت مديريت ريسك در بانكداري الكترونيك و چالش هاي ان صنایع در ايران پاورپوینت برنامه ریزی استراتژیک مراحل و متدها پاورپوینت و مهندسی فرودگاه کسب درامد تخمیر از سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت شیرین تخمیر کننده های غذایی پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) تخمیر پاورپوینت توانبخشی پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه و شناخت و طراحی معماری روستایی) تخمیر پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction) پاورپوینت انواع خشک تخمیر کن ها پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد صنایع انها در صنایع غذایی) پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس مخمر آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه پاورپوینت درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری انها اسلامی) پاورپوینت روانشناسی احساس مخمر و ادراک پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با (کاربرد معماری معاصر) انها پاورپوینت رادیولوژی پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی و قیمت تمام شده پاورپوینت مدیریت اسلامی و و اخلاق مدیریت پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست تخمیر امریکا پاورپوینت پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت فرایند تخمیر تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت پاورپوینت قهوه پاورپوینت پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن صنایع پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت حسابداری دارایی های مخمر ثابت ونامشهود پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي پاورپوینت توليد شكلات و تافي

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  38 اسلاید قسمتی از اسلایدها:مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شونداكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود . فهرست مطالب و اسلایدها:مخمر هارشد و فعالیت مخمرهاBrettanomycesCandidaCryptococcusDebaryomyvesKluyveromyces(fabospora)PichiaSaccharomycesمخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمودSingle cell protoienمخمر آبجوتعریف تخمیرفواید تخمیرتخميرهاي غذاييروند تخميرمخمر نانسرکهنقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شدهتأثير مخمرها در تخمير خيارشورزيتون شورفساد مايونز و سس هاي سالادنقش مخمرها در پنير سازيسويا سس ، سسي هزاران ساله!كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايعکومیسشراب قرمزنقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شدهمراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائومخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد منابع ومأخذ:اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطميمقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامیميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحيكپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهانيirandoc.ac.irofso2icv.Fretslabs.comreportworlds.co.krnature.comlip-sas.frsciencedaily.comfangalgeno mes .orgfoodMicrobiology.ugent.bedaneshnameh.roshd.iraftab.ir ...

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

دانلود        نوع فایل: power pointقابل ویرایش  38 اسلاید قسمتی از اسلایدها:مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شونداكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود . فهرست مطالب و اسلایدها:مخمر هارشد و فعالیت مخمرهاBrettanomycesCandidaCryptococcusDebaryomyvesKluyveromyces(fabospora)PichiaSaccharomycesمخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمودSingle cell protoienمخمر آبجوتعریف تخمیرفواید تخمیرتخميرهاي غذاييروند تخميرمخمر نانسرکهنقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شدهتأثير مخمرها در تخمير خيارشورزيتون شورفساد مايونز و سس هاي سالادنقش مخمرها در پنير سازيسويا سس ، سسي هزاران ساله!كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايعکومیسشراب قرمزنقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شدهمراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائومخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد منابع ومأخذ:اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطميمقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامیميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحيكپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهانيirandoc.ac.irofso2icv.Fretslabs.comreportworlds.co.krnature.comlip-sas.frsciencedaily.comfangalgeno mes .orgfoodMicrobiology.ugent.bedaneshnameh.roshd.iraftab.ir ...

در این پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پرداخته شده است . پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  38 اسلاید قسمتی از اسلایدها:مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شونداكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي...پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

پاورپوینت  تخمیر و مخمر  (کاربرد انها در صنایع غذایی)

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش  38 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .

اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شوند

اكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .

رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

مخمر ها

رشد و فعالیت مخمرها

Brettanomyces

Candida

Cryptococcus

Debaryomyves

Kluyveromyces(fabospora)

Pichia

Saccharomyces

مخمرهاي صنعتي را مي توان در 6 گروه دسته بندي نمود

Single cell protoien

مخمر آبجو

تعریف تخمیر

فواید تخمیر

تخميرهاي غذايي

روند تخمير

مخمر نان

سرکه

نقش مخمرها در فساد سبزي ها و ميوه ها شور تخمير شده

تأثير مخمرها در تخمير خيارشور

زيتون شور

فساد مايونز و سس هاي سالاد

نقش مخمرها در پنير سازي

سويا سس ، سسي هزاران ساله!

كاربرد مخمر در محصولات تخميري شير مايع

کومیس

شراب قرمز

نقش و كاربرد مخمرها در كالباس تخمير شده

مراحل مختلف تخمير دانه هاي كاكائو

مخمر هاي توليد كننده كاروتنوئيد

 

منابع ومأخذ:

اصول تكنولوژي نگهداري مواد غذايي، تاليف دكتر حسن فاطمي

مقدمه ای بر تخمیرهای غذایی، حسن لامع، ۱۳۸۰، مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

ميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن جي 2003 ، جلد اول ، ترجمه ي دكتر علي محمدي ثاني و دكتر اسماعيل عطائي صالحي

كپك ها و مخمرها تأليف دكتر علي اصفهاني

  1. irandoc.ac.ir
  2. ofso2icv.Fr
  3. etslabs.com
  4. reportworlds.co.kr
  5. nature.com
  6. lip-sas.fr
  7. sciencedaily.com
  8. fangalgeno mes .org
  9. foodMicrobiology.ugent.be
  10. daneshnameh.roshd.ir
  11. aftab.ir

nbsp nbsp nbsp ومأخذ اصول تكنولوژي منابع ومأخذ اصول كننده كاروتنوئيدnbsp منابع اصول تكنولوژي نگهداري كاروتنوئيدnbsp منابع ومأخذ تكنولوژي نگهداري مواد غذايي تاليف دكتر مواد غذايي تاليف nbsp nbsp مواد غذايي دكتر علي هاي كاكائومخمر كاكائومخمر هاي هاي توليد دانه هاي مخمرها تخمير غذايي كاربرد اسلایدها توليد غذایی


تگ ها :

nbsp nbsp nbsp ومأخذ اصول تكنولوژي منابع ومأخذ اصول كننده كاروتنوئيدnbsp منابع اصول تكنولوژي نگهداري كاروتنوئيدnbsp منابع ومأخذ تكنولوژي نگهداري مواد غذايي تاليف دكتر مواد غذايي تاليف nbsp nbsp مواد غذايي دكتر علي هاي كاكائومخمر كاكائومخمر هاي هاي توليد دانه هاي مخمرها تخمير غذايي كاربرد اسلایدها توليد غذایی

سایر محصولات